Reserveer direct
Reserveer direct

Aanbod

Met vrienden, familie of het gezin een mooie E-chopper tour rijden in de omgeving van Ouddorp? Onze E-choppers hebben een krachtige accu en een actieradius van maar liefst 120 km. De elektrische scooters zijn goed verlicht en eventueel geschikt voor 2 personen, je kunt dan wel minder ver rijden. Gaan er kinderen mee? Dan kan je eenvoudig een kinderzitje of rugsteun erbij boeken.

Alle E-choppers verhuren wij inclusief een mooie route via de Komoot app. Sluit je telefoon aan op de USB-lader, steek hem in de houder op het stuur en je bent klaar voor vertrek. Uiteraard krijg je ook een veilige helm mee. Let op! Een rijbewijs of brommercertificaat is verplicht voor iedereen die een E-chopper gaat besturen. Naast E-choppers verhuren wij ook E-bikes en E-bakfietsen.

Ons aanbod

Stap op de E-chopper, E-bike of E-bakfiets

Heb je een datum geprikt voor een mooie rit over het eiland Goeree-Overflakkee? Goed plan! Op de dag dat je de E-choppers hebt gereserveerd staan ze je al op te wachten. Als je een half uur voor vertrek aanwezig bent, dan kunnen we je een route aanbevelen, instructies geven en de juiste helm passen zodat je veilig op weg kunt.

Heb je geen rijbewijs of brommercertificaat? Je kunt bij ons ook E-bikes en E-bakfietsen huren. Zo kun je toch gezellig mee met de tour. Voor meer informatie zijn wij te bereiken via 0187 – 688 508. Ook handig, wij hebben flesjes water te koop voor onderweg en bij de E-bike kun je een fietstas huren.

E-bike verhuur Ouddorp Choppers E-bakfiets verhuur Ouddorp Choppers