Veelgestelde vragen

Hulp nodig?

Staat jouw vraag er niet bij? Aarzel dan niet en neem contact met ons op, wij helpen je graag verder!

Ja, je moet in het bezit zijn van een bromfietsrijbewijs (AM), een autorijbewijs (B) of een motorrijbewijs (A).

Ja, een helm is sinds 1 januari 2023 verplicht.

De E-chopper wordt geleverd met een blauw kenteken. Dit betekent dat je op de openbare weg mag rijden met een snelheid van 25 km/u.

De E-chopper is uitgerust met een groot, comfortabele zadel dat geschikt is voor 2 personen. Hoofdbestuurder is verantwoordelijk voor de bijrijder.

De E-chopper kan maximaal 120 kilo dragen.

De actieradius van deze E-chopper is berekend op 120 km met een belast gewicht van 75 kilo, onder de meest ideale omstandigheden.

Wij hebben de E-chopper al helemaal voor je opgeladen. Huur je de E-chopper langer, bijvoorbeeld voor een weekend of week dan laad je een E-chopper op door hem met de meegeleverde oplader aan te sluiten op elk stopcontact. De accu is eenvoudig los te koppelen waardoor je hem op elke gewenste plek kunt opladen.

Annulering van een reservering met huurteruggave kan alleen in uitzonderingsgevallen: ziekenhuisopname, sterfgeval in de naaste familie en annulering van onze kant in geval van onweer en/of zware storm of wanneer er een vervoermiddel door een technisch mankement niet beschikbaar is.

Onze activiteiten gaan bij regen gewoon door. Bij heel slecht weer kunnen wij je uit coulance op onze annuleringslijst zetten en kun je op een ander moment terugkomen (afhankelijk van onze beschikbaarheid). Je krijgt dan dus geen geld terug, maar kunt verzetten naar een andere datum.

Wanneer één of meer deelnemers zich afmelden bij een groepsreservering, kan je dat tot 3 dagen voor aanvang van de geplande reservering aan ons doorgeven. De betreffende huursom wordt met overeenkomstige aantal afmeldingen terugbetaald met aftrek van 10 euro
administratiekosten.

Vroegtijdig terugbrengen houdt geen financiële vergoeding van onze kant in.

Het later ophalen van een gereserveerd vervoermiddel geeft niet automatisch recht op later inleveren. Het niet ophalen van een gereserveerd vervoermiddel geeft niet automatisch recht op terugbetaling, of recht op de mogelijkheid om de reservering te verschuiven naar een ander moment.